BOKNINGSREGLER

 

BOKNING

Bokning sker via "Boka pass"- knappen. För att logga in ange ditt användarnamn som är de 8 första siffror i ditt personnummer. Lösenordet är dina fyra sista siffror i personnumret. Bokning av ett pass kan ske tidigast 168 timmar innan passet infaller och fram till två timmar innan passet infaller.

INCHECKNING

 

Viktigt att du har din tagg med dig! Din bokade plats ska checkas in senast 10 minuter, innan passet startar. Bokade platser som inte har checkats in frisläpps 10 minuter innan och blir drop in-platser. Om du inte har fått plats på passet via bokningen, och det är mindre än en timme kvar tills passet börjar kan du besöka anläggningen och chansa på att få en drop in-plats. Om du uteblir från bokade pass eller att din bokade plats frisläpps utfärdas en anmärkning. Vid sex anmärkningar under en 60 dagarsperiod blir du boknings-och passfryst. En avgift på 100 kronor tas ut för att låsa upp pass-och bokningen igen och kan endast göras under bemannade receptionstider.

RESERVBOKNING

Om passet är fullbokat kan du ändå boka din plats och på så sätt placera dig på reservbokningslista. Om du får plats på det aktuella passet får du besked via sms. Kontrollera att dina kontaktuppgifter stämmer. Det gör du när du loggat in på bokningssidan och välj Mina uppgifter.

AVBOKNING

 

Avbokning av ett pass kan göras senast två timmar innan passet infaller. Om du missar att avboka dig vis sex tillfällen under en 60 dagarsperiod blir du boknings-och passfryst. En avgift på 100 kronor tas ut för att låsa upp bokningen igen.