TJÄNSTER TVÅÅKER

PERSONLIG TRÄNING

Personlig coachning utifrån dina individuella förutsättningar och mål. Du kommer få bra resultat av din träning, ett bättre mående och möjlighet att uppnå de mål du satt upp.

KOSTRÅDGIVNING

Du kommer få konkreta råd och coachning kring vad du ska äta utifrån din dagsstatus och dina uppsatta mål. Detta oavsett om det gäller att öka eller minska i vikt eller för ett allmänt ökat välmående.

VUXENBARNTRÄNING

Från det år barnet fyller 10 och fram till det år barnet fyller 15, får hen träna i sällskap med en vuxen. MER INFO+

OMSTART

I omstartsprogrammet går vi till grunden och lär om vår kropp så att den arbetar "för oss" och inte "emot oss". Vi lär oss ny andningsteknik, vi sätter fart på lymfsystemet och vi använder de verktyg som behövs för att du ska komma dit du strävar efter på det mentala- och fysiska planet.

LYMFMASSAGE

En massageform som stimulerar ditt lymfsystem. Massagen är mycket avslappnande och skön. Lymfsystemet är kroppens reningsverk och behöver vara i funktion för en frisk kropp. Kombinera gärna med "omstartprogrammet"

AVSLAPPNINGSMASSAGE

Massagen låter spända muskler och ömma leder få en chans att mjukna. Du får uppleva känslan av omvårdande och avslappnande beröring som hjälper din kropp i balans.

KRANIOSAKRAL TERAPI

Syftet är att stödja kroppens egna självläkande förmåga. Terapin är extra gynnsamt vid besvär relaterad till stress, smärta eller hormonella obalanser.

KLASSISK MASSAGE

Med djupgående massage och olika behandlingstekniker kommer du känna dig mer avslappnad och du kommer få bättre cirkulation i din kropp.